Οι δόκτορες της μισαλλοδοξίας

Υπογράφουν τις ανακοινώσεις του ΠΙΣ ως Δρ Εξαδάκτυλος και  Δρ Ελευθερίου. Βεβαίως η πρόταξη διδακτορικών τίτλων ούτε εγκυρότητα προσθέτει, ούτε περιβάλει με δίκαιο τα έωλα επιχειρήματα ανακοινώσεων. Το αντίθετο συμβαίνει. Η ανακρίβεια, το υποβολιμαίο, το κακόβουλο και το αναληθές περιεχόμενο των ανακοινώσεων υποβαθμίζει και απαξιώνει τους διδακτορικούς τίτλους, πράγμα που αδικεί κατάφωρα και όλους τους κατόχους ανάλογων τίτλων.

Βεβαίως οι δόκτορες του ΠΙΣ δεν ασχολούνται με ψιλοπράγματα, όπως το ασφαλιστικό και το φορολογικό των γιατρών, οι προσλήψεις στο ΕΣΥ και η συλλογική σύμβαση στον ΕΟΠΥΥ.
Αυτοί είναι φτιαγμένοι για «τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών/τα δύσκολα και ανεκτίμητα Εύγε».

Εντούτοις, κάτω από την πίεση και με βαριά καρδιά, αναγκάστηκαν ν΄ ασχοληθούν (κλικ εδώ) και να μιλήσουν για τα χρήματα που δαπανούν για δύο δημοσιογράφους που προσέλαβαν, προκειμένου να εκδίδουν ένα Δελτίο Τύπου το μήνα και κυρίως να εξασφαλίζουν τη σιωπή των μέσων ενημέρωσης στα έργα και τις ημέρες τους.

Και τί είπαν; Πως κάνουν τα ίδια με την προηγούμενη διοίκηση του ΠΙΣ στην οποία και οι ίδιοι συμμετείχαν, αλλά τώρα την κατηγορούν πως εκείνη σπαταλούσε τα χρήματα του ΠΙΣ!

Είναι έτσι; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.
                       
                                      Συνεχίστε την ανάγνωση κάνοντας κλικ εδώ
.