Οι εξετάσεις Γενικής Ιατρικής θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου

p>Πριν 10 μέρες ο πάτρωνας της Γενικής Ιατρικής Μερκούρης Μποδοσάκης αναστάτωσε και ταλαιπώρησε 63 συναδέλφους που θα έδιναν εξετάσεις ειδικότητας Γενικής Ιατρικής προκειμένου να πραγματοποιήσει υπόγειες δοκιμές και να ελέγξει  εάν και πόσο μπορεί ακόμη να χειραγωγεί αυτό το χώρο. Δυστυχώς τα τεστ προέκυψαν αρνητικά για τον ίδιο και βρέθηκε εκτός επιτροπής εξετάσεων, μη μπορώντας εφεξής να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στους νέους συναδέλφους.

Ως αποτέλεσμα της αστοχίας άρχισε εκ νέου να τίθεται στα φόρουμ της Γενικής Ιατρικής  το ερώτημα «Ο Μποδοσάκης είναι γενικός γιατρός; Έχει κάνει ειδικότητα κανονικά; 4 χρόνια;»

Επιπλέον βγαίνουν στη φόρα (κλικ εδώ) και οι λόγοι της υστερικής αντίδρασης του ανδρός για άλλο μέλος της επιτροπής εξετάσεων, την κ. Περδικάκη, την οποία ήθελε πάση θυσία να αποβάλλει. Γνώστες αποδίδουν το σύστριγκλο στη διοργάνωση επιτυχημένων ιατρικών συνεδρίων από την κ. Περδικάκη, με συνέπεια να αποκόπτει «κύκλο εργασιών» από τον Μερκούρη Μποδοσάκη.

Τελικά λοιπόν οι εξετάσεις Γενικής Ιατρικής θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου και με τις ευχές μας για καλή επιτυχία στους εξεταζόμενους εκφράζουμε την ελπίδα οι Γενικοί Γιατροί ν΄ αποτινάξουν σύντομα από πάνω τους το «σύστημα Μποδοσάκη», το  οποίο επί χρόνια απομυζά χιλιάδες ανθρώπων.

                              Συναδελφικά

                         Δημήτρης Βαρνάβας