Οι εξυπνάδες ορισμένων Διευθυντών Ιατρικής Υπηρεσίας

div style=”margin: 0cm 0cm 3pt”>Ορισμένοι Διευθυντές Ιατρικής Υπηρεσίας πιστεύουν ότι αναδείχτηκαν σ΄ αυτή τη θέση λόγω του υψηλού δείκτη ευφυΐας που διαθέτουν. Αν και οι λόγοι που κατέχουν τη θέση είναι γνωστοί στους πάντες αυτοί συνεχίζουν απτόητοι να συμπεριφέρονται στους συναδέλφους τους όπως οι κονκισταδόρες: άλλοτε τους πυροβολούν και άλλοτε τους μοιράζουν καθρεφτάκια, πιστεύοντας πως και στις δύο περιπτώσεις οι ιθαγενείς γιατροί τους οφείλουν ισόβια ευγνωμοσύνη, την οποία πρέπει να αποδεικνύουν παντί τρόπω.

Δείτε την περίπτωση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Λήμνου. Επειδή ο περιβόητος Κατσιφαράκης δεν ευκαιρεί να υπογράψει τα προγράμματα εφημεριών του Φεβρουαρίου, εκδίδει ο Διευθυντής ιατρικής Υπηρεσίας Λήμνου ένα πρόγραμμα, ρίχνει φαρδιά -πλατιά την υπογραφή του, «ξεχνάει» όμως ν΄ αναφέρει τον τύπο των εφημεριών που αναθέτει στους συναδέλφους του (κλικ εδώ). Αν αυτοί τις εκτελέσουν ως ενεργείς τότε ο Κατσιφαράκης, με το μένος που έχει εναντίον των γιατρών, είναι ελεύθερος να τις χαρακτηρίσει ως ετοιμότητας και να βρεθούν όλοι στα κρύα του λουτρού.
Αρκετό κρύο κάνει αυτές τις μέρες κι ο κ. Κουμελάς καλό είναι ν΄ αφήσει τις κρυάδες. Οφείλει να αναλάβει την ευθύνη του προγράμματος που συνέταξε αναγράφοντας δίπλα σε κάθε εφημερία τον τύπο της, ώστε να είναι γνωστές οι ευθύνες και η αμοιβή του γιατρού.
 
Ygeianet