Οι Γερμανικές εταιρείες προηγούνται…

font size=”2″>Η «συνεργασία» της Γερμανικής Κυβέρνησης με το Υπουργείο Υγείας φαίνεται προχωρά κανονικά και από ότι φαίνεται δεν αφορά μόνο την «επέμβαση» των Γερμανών στη διοίκηση και τη λειτουργία των Νοσοκομείων αλλά και τις παρεμβάσεις στην υγειονομική περίθαλψη. Επεκτείνεται και σε άλλους τομείς που αφορούν τη στήριξη των Γερμανικών εταιριών.

Δεν εξηγείται αλλιώς το μεγάλο ενδιαφέρον της 2ης ΥΠΕ για την αποπληρωμή δύο συγκεκριμένων Γερμανικών φαρμακευτικών εταιριών.

Συγκεκριμένα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε στις 19-3-2012 στους Διοικητές των Νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ ζητείται να απαντήσουν εντός μίας ώρας αν έχουν αποπληρωθεί δύο συγκεκριμένες Γερμανικές εταιρίες.

Πέρα από το γεγονός ότι το ενδιαφέρον της 2ης ΥΠΕ εκδηλώνεται μόνο για δύο εταιρίες το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν αναφέρονται μόνο οι εταιρίες αλλά επισημαίνεται ότι είναι Γερμανικές.

Το ερώτημα που θέτουμε σαν Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών προς της πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας είναι πολιτικό και αυτονόητο.

Μέχρι που θα φτάσει αυτή η «συνεργασία» που μοιάζει με σχέση κατακτητή απέναντι σε υπόδουλους.

Αναμένουμε τις αντιδράσεις του Υπουργείου Υγείας.

ΠΗΓΗ: Ygeionomikoi.gr

Δείτε το σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε στους Διοικητές των Νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ