Οι γιατροί του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων Θεσ/νίκης κατέθεσαν στον Εισαγγελέα καταγγελία εναντίον του Διοικητή ΑΧΕΠΑ κ. Γ. Βέργουλα

p style=”margin: 0cm 0cm 0pt”>

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Ειδικών παθήσεων κατέθεσαν χτες στον Εισαγγελέα καταγγελία εναντίον του Διοικητή ΑΧΕΠΑ κ. Γ. Βέργουλα (κλικ εδώ).

Στο κείμενο της καταγγελίας γίνεται εκτενής αναφορά στη νομιμότητα της κινητοποίησης στην οποία προβαίνουν και στην κακόβουλη και δόλια συμπεριφορά του Διοικητή, ο οποίος απέκρυψε στις αναφορές που κατέθεσε στον Εισαγγελέα ότι οι γιατροί είχαν πρωτοκολλήσει έγκαιρα δηλώσεις επίσχεσης.

 

Την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ μετά από αίτημα της ΟΕΝΓΕ και της ΕΝΙΘ, προκειμένου να συζητήσει τις μηνυτήριες αναφορές του κ. Βέργουλα, τις οποίες τα μέλη του ΔΣ δήλωσαν ότι αγνοούσαν!

Στη συνεδρίαση θα παραστούν οι Πρόεδροι της ΕΝΙΘ και της ΟΕΝΓΕ, η Νοσοκομειακή Επιτροπή των γιατρών και καλούνται να παρευρεθούν συνάδελφοι απ΄ όλα τα Νοσοκομεία της πόλης. Στη συνέχεια θα επακολουθήσει Γενική Συνέλευση της ΕΝΙΘ στο αμφιθέατρο ΑΧΕΠΑ.

 

Τέλος, να αναφέρουμε ένα ευτράπελο που συνέβη  κατά την παράσταση διαμαρτυρίας στο ΔΣ του ΑΧΕΠΑ την Πέμπτη 23/5:

Ο κ. Βέργουλας, προσπαθώντας να απολογηθεί για τη μόνιμη ενασχόλησή του με μηνύσεις και Εισαγγελείς δήλωσε ότι κατέθεσε μήνυση ακόμη και εναντίον του τ. υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, προκαλώντας ασυγκράτητα γέλια στην αίθουσα!

Βέβαια πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας του εν λόγω Διοικητή, διότι τέτοιο γεγονός ουδέποτε συνέβη..