Οι κωλοφωτιές και ο κ. Λοβέρδος

div style=”margin: 0cm 0cm 3pt”>Στις 21 Ιανουαρίου ο κ. Λοβέρδος δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό  ότι «παίρνει πάνω του τον ΕΟΠΥΥ» και δεσμεύτηκε για "άμεση επίλυση των προβλημάτων εξυπηρέτησης των πολιτών στον ΕΟΠΥΥ μέσα στις επόμενες 10 ημέρες"!

Ακούγοντας τις δηλώσεις του υπουργού εκτιμήσαμε πως ο κ. Λοβέρδος εζήλωσε τη δόξα και τα κατορθώματα του Τσακ Νόρις.
Δεν πέσαμε έξω.
Έκτοτε έχουν περάσει 18 μέρες και η κατάσταση στον ΕΟΠΥΥ παραμένει η ίδια κι αυτό επειδή δεν μπορεί να γίνει χειρότερη.
 
Σήμερα ο κ. Λοβέρδος δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως  «οι φαρμακευτικές δαπάνες των ταμείων στην Ελλάδα είναι πάνω από τις εξοπλιστικές» (κλικ εδώ)  
Μάλιστα ουπουργός Υγείας πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «στην χώρα μας γίνονται ετησίως 3,5 εκατομμύρια αξονικές τομογραφίες, που είναι ακριβώς διπλάσιες από οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
 
Μπράβο στον κύριο Λοβέρδο!
Αφού δεν μπορεί να λειτουργήσει τον ΕΟΠΥΥ τουλάχιστον αρχίζει να μαθαίνει αριθμούς.
Τώρα λοιπόν που ο φιλομαθής υπουργός έμαθε τα νούμερα μήπως έχει την καλοσύνη να κάνει τα εξής:
1ον Να ρωτήσει τον κ. Βουδούρη αν τυχόν έβαλε κάποιο πλαφόν στις εργαστηριακές εξετάσεις ή άφησε τα πράγματα ασύδοτα, πράγμα που σημαίνει πως οι δύο-τρείς αλυσίδες διαγνωστικών κέντρων θα έχουν τινάξει μέχρι το Πάσχα την μπάγκα του ΕΟΠΥΥ στον αέρα.
2ον Να ρωτήσει την εποπτευόμενη απ΄ αυτόν κυρία Τζένη Κρεμαστινού εάν εκτός από Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και καθηγήτρια της ΕΣΔΥ είναι κατά τύχη και μεγαλομέτοχος στη μεγαλύτερη αλυσίδα διαγνωστικών κέντρων.
Αν λάβει απαντήσεις στα δύο αυτά ερωτήματα τότε ας κάνει τον κόπο να ξαναβγεί στον κ. Πορτοσάλτε και να μας εξηγήσει ως υπουργός Υγείας γιατί μετά το Πάσχα οι μισοί έλληνες θα φωσφορίζουν σαν κωλοφωτιές.
Μήπως από την ακτινοβολία που θα έχουν εισπράξει εξαιτίας των αξονικών που θα έχουν υποβληθεί;
 
Ygeianet