Οι ζεμπεκιές του Πατούλη

«Ήταν μια κακιά στιγμή»

Αυτή την τετριμμένη δικαιολογία επιστράτευσε ο Πατούλης όταν αντιλήφθηκε πως οι ζεμπεκιές στο Ζάππειο έχουν προκαλέσει αλγεινή εντύπωση στην κοινωνία και η ΝΔ είναι έτοιμη να άρει τη στήριξή της στην αφεντιά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ισχυρίστηκε πως τον γοήτευσαν οι Σειρήνες που τον κάλεσαν να χορέψει μαζί τους, κι αυτός, επειδή δεν είχε κερί να βουλώσει τ’  αυτιά του, ενέδωσε.

Και συνέχισε λέγοντας πως «σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα». Ποιος; Αυτός που εξαφανίστηκε στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και όταν εμφανίστηκε αξύριστος μετά από αρκετές μέρες ισχυρίστηκε πως «επιχειρούσε από κοινού με την πυροσβεστική». Μόνο που κανείς πυροσβέστης δεν τον είχε δει μπροστά του όλες εκείνες τις τραγικές μέρες!

Πρόκειται για τον ίδιο Πατούλη που τον περασμένο Δεκέμβριο κατηγορούσε στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ συλλήβδην τους εκπροσώπους των Ιατρικών Συλλόγων της περιφέρειας πως έρχονται στην Αθήνα για να τρώνε και να πίνουν με τα δικά του λεφτά, ξεσηκώνοντας θύελλα και οδηγώντας τη Γενική Συνέλευση να υιοθετήσει καταδικαστικό ψήφισμα σε βάρος του.

Πρόκειται για τον Πατούλη που και πάλι κατηγόρησε όλους τους υπόλοιπους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων που πραγματοποιούσαν την Ολομέλεια Προέδρων στη Δράμα πως δήθεν γλεντούσαν, κραυγάζοντας γεμάτος αγανάκτηση «Αιδώς Αργείοι».

Αυτός είναι ο Πατούλης που παριστάνει τώρα τον ταπεινό και ζητάει συγνώμη, επειδή αντιλαμβάνεται πως με την αμετροέπειά του έχει προκαλέσει το πανελλήνιο και κινδυνεύει να χάσει τη στήριξη της ΝΔ και να βρεθεί αποσυνάγωγος..