Οι ζώνες εφημέρευσης και ο βουλευτής κ. Κουκουλόπουλος

p>Ο Βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ κ. Κουκουλόπουλος νομίζει ότι οι γιατροί του Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας διατρέφονται αποκλειστικά με κουτόχορτο. Δεν εξηγείται αλλιώς το έγγραφο που απέστειλε στην τοπική Ενωση Γιατρών (κλικ εδώ).

Ο κ. Κουκουλόπουλος αντί να απολογηθεί για τη ρύθμιση που με τη δική του ψήφο μετέφερε στη Β΄ζώνη τα Νοσοκομεία της Δυτ. Μακεδονίας, απεναντίας βρίσκει με περίσσιο θράσος ευκαιρία να πουλήσει και εκδούλευση. Ισχυρίζεται λοιπόν ότι «κατόπιν ενεργειών» του θα υπάρξει διορθωτική ρύθμιση!

Αν ανατρέξει κανείς στο άρθρο 55 του νομοσχεδίου, όπως αυτό κατατίθεται στη Βουλή (εδώ), διαπιστώνει το εξής καταπληκτικό: επιχειρείται να στηθεί φάμπρικα με τις ζώνες εφημέρευσης, όπου ο υπουργός θα πουλάει μέσω υπουργικών αποφάσεων εκδούλευση στους τοπικούς βουλευτές κι εκείνοι με τη σειρά τους θα την μεταπωλούν στους ψηφοφόρους τους!

Αναλαμβάνει μάλιστα  ο κ. Κουκουλόπουλος να υποκαταστήσει και τον “συγχωνευσία” κ. Λιαρόπουλο, συνιστώντας να ξεκινήσουν τις συγχωνεύσεις με δική τους πρωτοβουλία οι φορείς της Δυτικής Μακεδονίας.

Εντέλει είναι ανεπανάληπτη η αθλιότητα αυτών που ισχυρίζονται ότι θα εκσυγχρονίσουν την ελληνική κοινωνία.

                                    Δημήτρης Βαρνάβας