Όποιος φτύνει στον ουρανό

Ως αντιπολίτευση η ΝΔ συμπεριφέρθηκε με πρωτοφανή αγριότητα, ψευδολογώντας ασύστολα και παρακινώντας ακροδεξιά στοιχεία σε συλλαλητήρια και απερίγραπτες βιαιότητες.

Τώρα που η ΝΔ κατάφερε να γίνει κυβέρνηση και ο Κυρ. Μητσοτάκης πρωθυπουργός, διαπιστώνουν πως οι ύβρεις και οι χλευασμοί που εκτόξευαν πέφτουν στα μούτρα τους και προσπαθούν να δικαιολογηθούν, άλλες φορές με αδέξιο και ενοχικό τρόπο και άλλες φορές ζητώντας ευθέως συγνώμη.

Πρόσφατο παράδειγμα η υπόθεση της φαρμακευτικής κάνναβης, για την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης (ναι, ο Άδωνις!) ζήτησε συγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά από τον Νίκο Καρανίκα, επειδή τότε τους κατηγορούσαν πως θέλουν την καλλιέργεια της κάνναβης όχι για φαρμακευτική χρήση, αλλά για να κάνουν οι ίδιοι..μπάφους.

Ανάλογη και η περίπτωση των ΤΟΜΥ. Τα στελέχη της ΝΔ προέβαλαν λυσσώδη αντίδραση από κοινού με τους κατά τόπους Εξαδάκτυλους, ισχυριζόμενοι πως πρόκειται περί σοβιετικού μοντέλου ΠΦΥ. Μόλις όμως έγιναν κυβέρνηση συνέχισαν να προκηρύσσουν θέσεις για τις «σοβιετικές» ΤΟΜΥ, αναφέροντας στις προκηρύξεις πως πρόκειται για θεμελιώδες έργο, ενώ οι Εξαδάκτυλοι σίγησαν παντελώς.

Βέβαια εκεί που η ΝΔ αποδείχτηκε παντελώς κάλπικη λίρα είναι η συμφωνία των Πρεσπών.
Εκτόξευσαν τόνους λάσπης και περιττωμάτων εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όταν υπογράφτηκε η συμφωνία, όμως σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντάται στην Αθήνα με τον Ζόραν Ζάεφ, ενώ η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αναφερόμενη στην ατζέντα της συνάντησης δήλωσε πως «προφανώς η διμερής συνεργασία και η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών βρίσκονται στην ατζέντα».

Για να επιβεβαιωθεί το ρητό πως «όποιος φτύνει στον ουρανό, τα βρίσκει στα μούτρα του»..  
 


Διαβάστε: Τώρα τι… λέει ο Βλάσης για τον «μπάφο»;