Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι..

P class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: left; MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Σχολιάζοντας στο Ygeianet την αδράνεια που έδειξε η ηγεσία της ΟΕΝΓΕ προκειμένου να ενημερώσει τους συναδέλφους για όσα διαμείφθηκαν στο ΣτΕ κατά την εκδίκαση της τριτανακοπής, λέγαμε πως πιθανόν οφείλεται σε κατατονία λόγω της ισχνής συμμετοχής στην πανελλαδική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το ΣτΕ. Λέγαμε συγκεκριμένα πως είχαν συγκεντρωθεί περί τα 30 άτομα.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Ήρθε όμως ένα video του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ να δείξει πως ο αριθμός ήταν υπερεκτιμημένος. Δέκα (10) άτομα φαίνονται να κρατούν ένα πανό μπροστά στο ΣτΕ!


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Όμως το τραγικό δεν είναι αυτό.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Το τραγικό βρίσκεται στις δηλώσεις που κάνει στην κάμερα η κ. Ρέτζιου και καταλήγοντας αναφέρει για τα αναδρομικά των γιατρών:


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>-«Ήδη μας χρωστούν αναδρομικά 7 μηνών»!!


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Αυτή είναι λοιπόν η απαίτηση της ΟΕΝΓΕ. Αναδρομικά 7 μηνών..


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Ευελπιστούμε πως ο υπουργός Υγείας εμμένει πως η κυβέρνηση θα μας καταβάλει αναδρομικά από το 2014 και δεν θα προσχωρήσει στην άποψη της κ. Ρέτζιου.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Αλλιώς καήκαμε.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Ygeianet


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”> 


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>*Τελικά η ΟΕΝΓΕ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για το ΣτΕ και τη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, η οποία καταλήγει ως εξής:


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>«Δε συμβιβαζόμαστε με ψίχουλα και ψέματα. Γυρίζουμε τις πλάτες στην κοροϊδία της κυβέρνησης».