Ούτε ιατρικό σκάνδαλο, βλέπει ο Στουρνάρας για τη Novartis

Τα πάντα είναι σκευωρία για τον κεντρικό τραπεζίτη της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος δεν βλέπει ούτε ιατρικό σκάνδαλο στην υπόθεση Novartis.
Παρότι πρόκειται για παγκόσμιο σκάνδαλο με τεράστιες προεκτάσεις, ο Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας χθες στην ΕΡΤ, χαρακτήρισε την υπόθεση «πρόχειρη και επιπόλαιη σκευωρία», προχωρώντας κι ένα βήμα παρακάτω λέγοντας «δεν βλέπω σκάνδαλο Novartis στην Ελλάδα».
Όλα αυτά ενώ ακόμη και ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή του ότι σκάνδαλο Novartis υπάρχει, απλώς δεν παραδέχεται ότι είναι αναμεμειγμένα πολιτικά πρόσωπα.
 
Η δε Ντόρα Μπακογιάννη είχε δηλώσει ότι «είναι υπαρκτό το θέμα με τα σκάνδαλα υπερτιμολογήσεων και όλα αυτά δεν τιμούν κανέναν», παραδεχόμενη εμμέσως και την εμπλοκή υπουργών στο σκάνδαλο Novartis, αφού βασική προϋπόθεση για να υπάρξει «υπερτιμολόγηση» ενός φαρμάκου, είναι η υπογραφή ενός υπουργού. 
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι εκτός του ιδίου και το όνομα της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο της Novartis, ενώ και ο ίδιος υπήρξε έμμισθος σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας, κάτι που στη συνέντευξη παρέλειψε να αναφέρει.