Παιχνίδια στον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας

Τη Μεγάλη Πέμπτη αποκαθηλώθηκε από την ηγεσία του ΠΙΣ το ΔΣ που είχε προκύψει από τις εκλογές της 3ης Μαρτίου (κλικ εδώ). Αμέσως οι αποπεμφθέντες άρχισαν να κραυγάζουν πως πρόκειται για.πραξικόπημα, προκειμένου να συγκαλύψουν τρία γεγονότα:
ΠΡΩΤΟΝ ότι έγινε νοθεία στις εκλογές, που διαπιστώθηκε από την επανακαταμέτρηση που πραγματοποίησε η ίδια εφορευτική επιτροπή
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ότι κατατέθηκαν ενστάσεις κατά του κύρους των εκλογών από υποψήφιους που ανήκουν στον ίδιο συνδικαλιστικό χώρο με τους αποπεμφθέντες, δηλαδή τη ΔΗΚΙ που πρόσκειται στη ΝΔ και
ΤΡΙΤΟΝ ότι ποτέ δεν προσκομίστηκε στο υπουργείο Υγεία για επικύρωση το σύνολο του εκλογικού υλικού, προφανώς υπό το φόβο ότι θα αποκαλυφθούν πολλά ακόμη που είχαν συγκαλυφθεί βεβιασμένα.
Τώρα, ορισμένοι από το ΔΣ που αποπέμφθηκε, επιχειρούν να δημιουργήσουν «υγειονομική ζώνη», ώστε να προκαλέσουν την αίσθηση λαοπρόβλητων που καθαιρέθηκαν. Όπως καλή ώρα η σύναξη που διοργάνωσε χτες η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και για κακή της τύχη κατέληξε να μείνει σχεδόν μόνη της, εισπράττοντας την άρνηση ακόμη και μελών της παράταξής της να συμμετάσχουν σε τέτοια παιχνίδια.