Παίδων Πεντέλης: Αναστέλλουν τη λειτουργία του για ένα μήνα και το μετατρέπουν σε εμβολιαστικό κέντρο!

Απαράδεκτη κυβερνητική εντολή για το ένα από τα μόλις τρία παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής, εν μέσω έξαρσης κρουσμάτων

Πρωτοφανείς καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι στις 10 του Γενάρη, που εκθέτουν την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το Ιατρικό προσωπικό της Παιδιατρικής κλινικής Γ.Ν Παίδων Πεντέλης, στις 6/01/2022 (ημέρα αργίας) τους κοινοποιήθηκε ότι με απόφαση του υπουργείου Υγείας το νοσοκομείο μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο για τον «παιδιατρικό πληθυσμό».

Την ώρα που η Όμικρον έχει αρχίσει να αποτυπώνεται για τα καλά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας δημιουργώντας ασφυκτικές συνθήκες στα νοσοκομεία, και δυο ημέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να κλείσει ένα από τα μόλις τρία παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής.

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «εν μέσω του μεγαλύτερου αριθμού κρουσμάτων στα παιδιά από την έναρξη της πανδημίας και με κατακόρυφη αύξηση των εισαγωγών στον παιδιατρικό πληθυσμό στο νομό Αττικής αλλά και πανελληνίως καλούμαστε να υποβιβαστούμε από τριτοβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε πάροχο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας».

 

καταγγελια