Παπαδάκης:«Παράδειγμα προς μίμηση τον Λοβέρδο πρέπει να έχει ο Κασιδιάρης»

p>Ο γνωστός δημοσιογράφος, στην εκπομπή του οποίου έλαβε χώρα χθες το επεισόδιο μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνας Κανέλλη, διατύπωσε αυτή την άποψη προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί η βία είναι ανεπίτρεπτη.

«Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρώην υπουργός, ο οποίος άκουγε τον πρόεδρο τον Νοσοκομειακών Γιατρών Δημήτρη Βαρνάβα, να τον αποκαλεί "ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων";», δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης για να εξηγήσει το γιατί -όσο έντονη λεκτική αντιπαράθεση και αν έχει προηγηθεί- δεν πρέπει ποτέ να καταφεύγει κανείς στη βια για την επίλυση της διαφοράς.

Σχόλιο Ygeianet:
1.- προφανώς αγνοεί ο κ. Παπαδάκης ότι ο διάλογος του Α. Λοβέρδου με τον Δ. Βαρνάβα διεξήχθη με τον έναν να βρίσκεται στο στούντιο του ΣΚΑΙ στην Αθήνα και τον άλλο στο στούντιο της Θεσσαλονίκης..
2.- Ο κ. Παπαδάκης είναι τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία. Πότε θα αποκτήσει επιτέλους αξιοπιστία;
Συγκεκριμένα: πριν το επεισόδειο με τον Κασιδιάρη ο κ. Παπαδάκης είχε καλεσμένους τους κκ Βαρνάβα και Λοβέρδο. Επειδή όμως ο δεύτερος υπαναχώρησε τελευταία στιγμή ο κ. Παπαδάκης θεώρησε σκόπιμο να ακυρώσει και την παρουσία του κ. Βαρνάβα, ώστε να μην εκτεθεί ο εκλεκτός του κ. Λοβέρδος.