Παπαευαγγέλου

Έχει καταντήσει θλιβερή η ενημέρωση για την πανδημία που εκτελείται (στην κυριολεξία) δις εβδομαδιαίως από την κ. Βάνα Παπαευαγγέλου και τον κ. Γκίκα Μαγιορκίνη. Δεν είναι μόνον η ανάγκη μεταφραστή προκειμένου ν΄ αντιληφθεί κανείς όσα παρουσιάζουν με ακατάληπτο τρόπο οι δύο καθηγητές μπροστά στην κάμερα. Το χειρότερο είναι οι απίθανες ανοησίες που εκτοξεύουν όταν απαντούν σε ερωτήσεις των υγειονομικών συντακτών.

Μνημειώδης υπήρξε πριν λίγο καιρό η απόπειρα του κ. Μαγιορκίνη να πείσει πως είναι αδιάφορο για τη μετάδοση του κορονοϊού το πόσοι μαθητές συσσωρεύονται στις σχολικές αίθουσες, αποσκοπώντας να καλύψει την άρνηση της υπουργού Παιδείας να μειώσει τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη.

Χτες, η κ. Παπαευαγγέλου ισχυρίστηκε με απαράδεκτη ελαφρότητα: «Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω».

Μ΄ αυτόν τον μακάβριο τρόπο θαρρεί η κ. Παπαευαγγέλου πως δικαιολογεί την επικίνδυνη ανικανότητα της κυβέρνησης που δεν φρόντισε να προετοιμάσει το σύστημα Υγείας για την πανδημία, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν άνθρωποι στην αναμονή για ΜΕΘ;

Κάκιστες υπηρεσίες προσφέρει στους εντολείς της.

Δεν αποκλείεται η κυρία καθηγήτρια να θεώρησε υποχρέωσή της ν΄ ανταποδώσει στο Μαξίμου τον ορισμό της στην περίβλεπτη θέση κυβερνητικής εκπροσώπου, συνεχίζοντας τις τερατωδίες από το σημείο που τις άφησε ο μέντοράς της καθηγητής κ. Γεραπετρίτης.

Και να που αμέσως-αμέσως προέκυψαν καθηγητές τρεις, επαληθεύοντας το ρητό του Μπίσμαρκ..