Παρέμβαση Εισαγγελέα ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου

P Ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου ζητά από τον Εισαγγελέα Λασιθίου να κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των πολιτών. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:Κύριε Εισαγγελέα,


Στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» δημοσιεύτηκε στις 2/6/2016 ότι κτηνίατρος στην Ιεράπετρα εκτελεί ιατρικές πράξεις σε έκτακτες καταστάσεις.


Μάλιστα αναφέρεται σε συγκεκριμένο περιστατικό αλλαγής φλεβοκαθετήρα σε παιδί, η οποία έγινε στο κτηνιατρείο του.


Το εύστοχο σχόλιο της εφημερίδας που συνοδεύει την παραπάνω είδηση με τίτλο «Στον κτηνίατρο για ράμματα και φλεβοκαθετήρες» είναι ότι η υγεία των ασθενών παίζεται ακόμη και «κορώνα γράμματα».


Επίσης εκτεταμένο αναλυτικό δημοσίευμα με ανάλογο περιεχόμενο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό εμφανίστηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής 5/6/2016.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου σας ενημερώνει για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και παρακαλούμε –εάν δεν το έχετε πράξει ήδη- να κινηθείτε προς κάθε κατεύθυνση κατά την κρίση σας, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των πολιτών.


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 6pt”>Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 6pt”>Ο Πρόεδρος Κ. Νικολαράκης


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 6pt”>Ο Γραμματέας Θ. Κατάσος