Πάρις Κουκουλόπουλος

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, απευθυνόμενος στον υφυπουργό Οικονομικών κ. Θάνο Πετραλιά κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη φορολόγηση των εφημεριών, ανέφερε:

«Συμμεριζόμαστε τη λογική σας ότι δεν πρέπει να πάμε σε στρεβλώσεις. Ταλαντευτήκαμε για το θέμα της φορολόγησης των εφημεριών αν έπρεπε να είναι αυτοτελής. Κάνατε μια τοποθέτηση πραγματικά, είμαστε πολύ κοντά σε αυτή την προσέγγιση».

Στρέβλωση είναι για τον κ. Κουκουλόπουλο η αυτοτελής φορολόγηση των εφημεριών. Έτσι το ΠΑΣΟΚ συμφώνησε (για ακόμη μια φορά) να μην ισχύσει αυτοτελής φορολόγηση των εφημεριών των γιατρών ΕΣΥ, όπως πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ (κλικ εδώ).

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο κ. Πετραλιάς δεν τόλμησε καν να μιλήσει για στρέβλωση. Όμως ο κ. Κουκουλόπουλος ήρθε διαβασμένος από το σπίτι! Φαίνεται ότι αντλεί επιχειρήματα από την αστείρευτη πηγή του Αλέκου Παπαδόπουλου, υπουργού Υγείας επι Κώστα Σημίτη, τον οποίο εκθειάζει ο  Άδωνις Γεωργιάδης επειδή είχε συμπεριλάβει στο νόμο 2889/2001 όλες τις αντιδραστικές ρυθμίσεις για την υγεία, όπως τα απογευματινά χειρουργεία που εφαρμόζονται τώρα. Δυστυχώς, κανείς δεν αναγνωρίζεται στην ώρα του, ούτε γίνεται προφήτης στο χωριό του.

Ευτυχώς, δεν πειράζει πλέον τον κ. Γεωργιάδη όταν του κλέβουν τη δόξα των ρυθμίσεων, όπως συνέβαινε παλιότερα με τον Τόμσεν. Τώρα την αποδίδει  μόνος του στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και τον Αλέκο Παπαδόπουλο!

Ψηφίζεις λοιπόν Μητσοτάκη και σου βγαίνει Σημίτης, έχεις υπουργό Υγείας τον Άδωνι και σκάει μύτη ο αλήστου  μνήμης Αλέκος.

Ώρες – ώρες όμως εμφανίζεται κάποιος Πάρις και τα κάνει άνω-κάτω. Ας προσέξουν. Κάποιος άλλος Πάρις παλιότερα οδήγησε σε ολόκληρο πόλεμο, τον Τρωικό.