ΠΑΣΙΔΙΚ- Παραιτήθηκε ο Γ. Βουγιούκας από τη θέση Προέδρου και ανασυγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο. Αντιπρόεδρος ο Ε. Κατσίκης

Μετά την αιφνιδιαστική ακύρωση της απεργίας των Διαγνωστικών Εργαστηρίων, η οποία έγινε μάλιστα σιωπηρά μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της ΠΑΣΙΔΙΚ προκαλώντας αντιδράσεις από μερίδα του κλάδου (κλικ εδώ), επακολούθησε παραίτηση του Προέδρου της κ. Βουγιούκα και η ανασυγκρότηση του ΔΣ (κλικ εδώ).

Ωστόσο μας έκανε εντύπωση πως τόσο στο προηγούμενο, όσο και στο νέο ΔΣ του Συνδέσμου των μεγάλων Διαγνωστικών Κέντρων, ως Αντιπρόεδρος αναφέρεται ο κ. Ευάγγελος Κατσίκης.

Εάν δεν πρόκειται περί συνωνυμίας, τότε ο κ. Ευαγγ. Κατσίκης είναι ο δικηγόρος τον οποίο η μειοψηφική ηγεσία Εξαδάκτυλου έχει τοποθετήσει ως έμμισθο νομικό σύμβουλο του ΠΙΣ.

Είναι επιβεβλημένο, εάν πρόκειται περί του ίδιου προσώπου, να υπάρξει δήλωση, στην οποία να αποσαφηνίζει εάν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων, εάν δηλαδή μπορεί ο αντιπρόεδρος των μεγάλων διαγνωστικών αλυσίδων να είναι ταυτόχρονα και νομικός σύμβουλος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
 
Ygeianet