Πατούλης

Η βουλιμία του κ. Πατούλη για δημοσιότητα είναι ακόρεστη. Προβαίνει διαρκώς σε δηλώσεις, άλλοτε ως πρόεδρος του ΙΣΑ και άλλοτε της ΚΕΔΕ, ενώ στο ενδιάμεσο ανεβάζει προσωπικές και οικογενειακές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αδιαφορώντας για το διασυρμό που υφίσταται ο ίδιος και οι οικείοι του.

Τους τελευταίους μήνες, μετά την πανωλεθρία που έπαθε ποντάροντας σε λάθος άλογο στην εσωκομματική κούρσα, προσπαθεί απεγνωσμένα να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της ηγεσίας και να δείξει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ΝΔ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Καθημερινά λοιπόν εκδίδει τουλάχιστον μία ανακοίνωση σε βάρος της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, αδιαφορώντας αν όντως υπάρχει ευθύνη ή ευθύνονται άλλοι για όσα καταλογίζει.

Τελευταίο δείγμα αλλοπρόσαλλου καταλογισμού υπήρξε αυτό με τους ψεκασμούς για τα κουνούπια. Ενώ η ευθύνη των ψεκασμών ανήκει στις Περιφέρειες της χώρας ο κ Πατούλης αποδίδει την ευθύνη στον Γεν. Γραμματέα Δημόσιας Υγείας Γιάννη Μπασκόζο (κλικ εδώ), προκαλώντας την εύλογη αντίδραση εκ μέρους του (κλικ εδώ).

Όποιος ρίξει μια ματιά στον τύπο διαπιστώνει πως τις δηλώσεις του κ. Πατούλη αναπαράγει αμάσητες σημερινό δημοσίευμα της Real News (κλικ εδώ).

Τυχαίο; Όχι φυσικά.

Η συντάκτρια της εφημερίδας κυρία Σταθάκου τυγχάνει ταυτόχρονα να είναι και έμμισθη δημοσιογράφος του κ. Πατούλη στον ΙΣΑ..