Πειραιώτικα

Χορηγός της Νομαρχιακής Οργάνωσης Πειραιά της ΝΔ ανέλαβε ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κάλυψε το ποσό των ενοικίων ενός έτους για τα γραφεία, τον εξοπλισμό καθώς και την ανακαίνισή τους.


Μάλιστα ο γραμματέας της ΝΔ στον Πειραιά ευχαρίστησε δημοσίως τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που χαρακτήρισε «καλό φίλο της ΝΔ», για αυτή του την προσφορά.


Στις μομφές περί διαπλοκής η ΝΔ απάντησε πως πρόκειται για δωρεά, την οποία έκανε ο εφοπλιστής στη μνήμη του πατέρα του.


Διερωτόμαστε: εάν οι εμπλεκόμενοι γιατροί και πολιτικοί στο σκάνδαλο Novartis ισχυριστούν πως η «χορηγία» της εταιρείας έγινε στη μνήμη του πατέρα Φρουζή θα είχαν επαρκή δικαιολογία προκειμένου να απαλλαγούν από τις κατηγορίες που τους βαρύνουν;


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 6pt” align=center>¿


Με φρασεολογία Ψαριανού απάντησε ο κ. Παπανικολάου, στέλεχος της ΑΡΣΙ, Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ και αιρετό μέλος στο ΔΣ του Νοσοκομείου Νίκαιας, για τη δική του συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων στα όσα σκανδαλώδη καταλογίζουν οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για παράνομες συμβάσεις και απευθείας αναθέσεις σε εκπαιδευτικές διαδικασίες, στη σίτιση και τη καθαριότητα του Νοσοκομείου Νίκαιας.


Το ίδιο πράττει ο κ. Παπανικολάου κάθε φορά που βρίσκεται υπόλογος για επιλήψιμες ενέργειες, όπως πολυτελή ταξίδια στην Ασία με χορηγίες εταιρειών ή παρεμβάσεις για φωτογραφικές ρυθμίσεις που εξυπηρετούν τον ίδιο.


Απεναντίας η ΑΡΣΙ και το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή σιωπούν για όσα συνέβησαν στη Νίκαια.


Αντιληφθήκαμε το υπονοούμενο..