Περί καταρρεύσεων

Όποτε ο νέος Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ κ. Παπανικολάου επισκεφτεί κάποια πόλη συμβαίνει το εξής τρομακτικό: καταρρέει το Νοσοκομείο της!


Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις ανακοινώσεις που εκδίδει ο νέος ΓΓ και τελευταίο Νοσοκομείο που μάθαμε πως κατέρρευσε είναι εκείνο της Καλαμάτας. Μάλιστα παραδόξως ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ  προωθεί τις ανακοινώσεις  προς τα Μέσα Ενημέρωσης όχι μέσω του email της ΟΕΝΓΕ, αλλά μέσω του email της παράταξής του, της ΑΡΣΙ.


Υπάρχουν όμως κι άλλα παράδοξα που προηγούνται της αναγγελίας κατάρρευσης Νοσοκομείων. Όταν ο νέος Γενικός Γραμματέας βρίσκεται σε αποστολή τηρεί συνωμοτικούς κανόνες,  αποφεύγοντας να ενημερώσει την Εκτελεστική Γραμματεία και το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ.


Τέλος, παρά τις βαρύγδουπες θεωρητικές αναλύσεις της ΑΡΣΙ που κάνουν λόγο για «αυτενεργό δράση εκ των κάτω με γενικές συνελεύσεις», ο νέος ΓΓ φροντίζει επιμελώς να υποκαταστήσει τις Ενώσεις Γιατρών των Νοσοκομείων που επισκέπτεται και να εκδώσει ο ίδιος ανακοινώσεις, ως εάν οι συνάδελφοι είναι βωβοί και αναλφάβητοι.


Φαίνεται λοιπόν πως είναι μεγάλη η πρεμούρα του κ. Παπανικολάου να εκδίδει ανακοινώσεις καταστροφολογίας. Μόνη εξαίρεση υπήρξε η ανακοίνωση που επαινούσε την κυβέρνηση για διάταξη που βόλευε –σχεδόν φωτογραφικά- την αφεντιά του.


Μήπως επίκειται νέο ανάλογο φωτογραφικό αίτημα και χρησιμοποιεί τις ανακοινώσεις του ως εμβρυουλκό;