Πέρσι τέτοιον καιρό..

p>Πέρσι τέτοιον καιρό ποιός ρώταγε στη Βουλή τα εξής:

«Γιατί δεν έχουν ακόμη πληρωθεί τις δεδουλευμένες εφημερίες των τελευταίων τριών μηνών του 2008 οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και πότε πρόκειται αυτό να συμβεί

Και συνέχιζε..

«Η μη καταβολή του ποσού που τους οφείλεται για τις εν λόγω εφημερίες έχει ως αποτέλεσμα πολλοί ειδικευόμενοι αλλά και ειδικοί γιατροί του Νοσοκομείου να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς πρόκειται για χρήματα τα οποία είχαν προϋπολογίσει για την κάλυψη βασικών τους αναγκών».

 

Να σας το πούμε. Πρόκειται για τον διάδοχο του κ. Λέγκα Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη και την πλήρη ερώτησή του μπορείτε να δείτε εδώ

Και μείς ρωτάμε με τη σειρά μας: πότε πρόκειται κ. Σαχινίδη να πληρωθούν τις εφημερίες Ιανουαρίου 2010 οι νοσοκομειακοί γιατροί της χώρας; Σημειώστε πως θέλουμε να μας απαντήσετε με σαφήνεια, δίνοντας συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής.

Αυτή η ημερομηνία μας χρειάζεται κ. Σαχινίδη ώστε να σταθμίσουμε τη συνέχιση των επισχέσεων που γενικεύονται από τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα και παραλύουν τα Νοσοκομεία και ΚΥ.

Εκτός και αν το περσινό σας ενδιαφέρον ήταν υποκριτικό, οπότε περιττεύει η όποια απάντηση.

                Ο ερωτών

           Δημήτρης Βαρνάβας