ΠΙΣ: εκδικάστηκε στο ΣτΕ ο διορισμός των εγκαθέτων

p>Εκδικάστηκε σήμερα στο ΣτΕ η προσφυγή του δημοκρατικά εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΙΣ εναντίον της Υπ. Απόφασης του κ. Αβραμόπουλου με την οποία εγκατέστησε πενταμελή διοίκηση εγκαθέτων στον ΠΙΣ. Το ΣτΕ επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του στο προσεχές διάστημα.

 

Εν τω μεταξύ πληροφορίες φέρουν τη δοτή διοίκηση του ΠΙΣ να σχεδιάζει πυρετωδώς τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης στα τέλη Ιουλίου! Το σχέδιο αποσκοπεί να εκμεταλλευτεί την προφανή αδυναμία πολλών εκλεκτόρων να συμμετάσχουν στη Συνέλευση λόγω των θερινών διακοπών, ενώ οι προσκείμενοι στη δοτή Διοίκηση ήδη ειδοποιούνται από τον μηχανισμό της Ρηγίλλης να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Πρόκειται για απονενοημένο διάβημα το οποίο είναι βέβαιο ότι θα πέσει στο κενό, όπως έπεσαν και τα μεγαλεπήβολα σχέδια των εγκαθέτων να συναντηθούν με σειρά Υπουργών και να δείξουν ότι παράγουν έργο. Κανείς Υπουργός δεν τους δέχτηκε, μηδέ αυτού που τους διόρισε εξαιρουμένου.

Ο υπογράφων προτείνει στους δοτούς να συγκαλέσουν τη Συνέλευση ανήμερα Δεκαπενταύγουστο, αναπέμποντας στην έναρξη δέηση στη βοήθεια της Μεγαλόχαρης.

 

                                            Δημήτρης Βαρνάβας