Site icon www.ygeianet.gr

ΠΙΣ για επέτειο 2 ετών από τα Τέμπη: Καλεί τους γιατρούς να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες σε νέους 16 – 30 ετών

Με μία σημαντική πρωτοβουλία ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) αποτείει φόρο τιμής στους νεκρούς των Τεμπών.

Οι περισσότεροι από τους 57 νεκρούς του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών ήταν νέοι, ηλικίας κάτω των 30 ετών. Για τον λόγο, αυτό και με αίτημα την απόδοση της δικαιοδύνης και τη δημιουργία ασφαλούς σιδηροδρόμου, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), ζητά από τους γιατρούς των κατά τόπους Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, να τιμήσουν τα θύματα, προσφέροντας δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε νέους 16 έως 30 ετών.

Σε ανακοίνωσή του ο ΠΙΣ αναφέρει τα εξής:

«Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 2 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών, του φονικότερου σιδηροδρομικού δυστυχήματος της χώρας με δεκάδες θύματα, κυρίως νέους ανθρώπους.

Την ημέρα αυτή ο Π.Ι.Σ., τιμώντας  τη μνήμη τους με αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης και δημιουργία ασφαλούς σιδηροδρόμου,  καλεί μέσω των Ιατρικών Συλλόγων τους γιατρούς της χώρας, εντός του αυτονόητου καθήκοντος μας να προσφέρουμε δωρεάν τις υπηρεσίες μας σε νέους 16 έως 30 ετών».

Exit mobile version