Πλαστογραφίες Εξαδάκτυλου

Ο κ. Εξαδάκτυλος έστειλε σήμερα το πρωί δελτίο τύπου στα ΜΜΕ, ενημερώνοντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της υπουργικής απόφασης που τον αποκαθήλωσε, χρησιμοποιώντας λεονταρισμούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
Δικαίωμά του να προσφύγει όπου νομίζει.
Δεν είναι όμως δικαίωμά του να πλαστογραφεί.
Το δελτίο τύπου του  κ. Εξαδάκτυλου έχει το λογότυπο του ΠΙΣ, δεν φέρει όμως αριθμό πρωτοκόλλου, δεν φέρει σφραγίδα του ΠΙΣ και δεν εστάλη από το επίσημο e-mail του ΠΙΣ. Εστάλη από κάποιο λογαριασμό που έφτιαξαν στο Gmail προκειμένου να παραπλανούν τους δημοσιογράφους.
Ούτε έχει δικαίωμα ο κ. Εξαδάκτυλος να ισχυρίζεται παραπλανητικά πως «εκατοντάδες επαγγελματίες της υγείας είναι σε αναμονή για άδειες ασκήσεως επαγγέλματος αλλά και για την αναγνώριση των τίτλων ειδικότητας» επειδή ο ίδιος δεν κάθεται πλέον στο θώκο του Προέδρου.
Ο ΠΙΣ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και έχει συνέχεια στη λειτουργία του, ακόμη κι όταν συμβαίνουν αλλαγές στη Διοίκησή του. Συνεπώς, μόλις η υπηρεσία ετοιμάσει τα απαραίτητα έγγραφα, αυτά θα υπογραφούν από τη νόμιμη Διοίκηση του ΠΙΣ και θα διεκπεραιωθούν κανονικά.
Ας πάψει λοιπόν ο κ. Εξαδάκτυλος να ευτελίζει τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με παραπλανητικές ανακοινώσεις. Αρκετά τον ευτέλισε με τη νοθεία στις εκλογές.