Πλεύρης στη Βουλή: “Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία”- ΑΡΜΑ: Εκτός από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Σφοδρώτατη αντίδραση από το ΑΡΜΑ υγειονομικών στα όσα είπε στη Βουλή ο κ. Πλεύρης για 5000 προσλήψεις στην υγεία.

Αναφέρει το ΑΡΜΑ:

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του κ. Πλεύρη, μείναμε όλοι άναυδοι!!. Ρε λες να έγινε η Προκήρυξη των 4910 Θέσεων, που είχε ανακοινώσει ο κ. Μητσοτάκης από το Σεπτέμβριο του 2020, που την επιβεβαίωσαν ο Κικίλιας και ο Βορίδης το Μάιο του 2021 και την επισημοποίησε ο κ. Πλεύρης το Σεπτέμβριο του 2021 και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Και καλά εμείς. Δεν το πήραν χαμπάρι οι φιλοκυβερνητικές Εφημερίδες και τα site να το αναδείξουν σαν ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ; Δεν θα υπήρξαν Ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ να ευλογάνε την Κυβέρνηση και να την διαφημίζουν; Δεν θα είχε αναρτηθεί στο site του ΑΣΕΠ, να είχαν δοθεί ημερομηνίες για τη κατάθεση φακέλων;

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

Να  καταθέσει ΔΗΜΟΣΙΑ και ΑΜΕΣΑ ( χθες…) την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (Ανακοίνωση και ΦΕΚ – γιατί από ότι γνωρίζουμε έτσι γίνονται οι Μόνιμες Προσλήψεις μέχρι σήμερα – όπου να περιγράφεται η κατανομή των 4910 και οι προθεσμίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Κάθε μέρα που θα περνά χωρίς η Κυβέρνηση και ο κ. Πλεύρης να δημοσιοποιούν την Προκήρυξη των 4910 Θέσεων θα αποδεικνύονται,για άλλη μια φορά,  τα ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.