ΠΟΕΔΗΝ

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Τα μάτια μας έχουν δει πολλών ειδών διαδηλώσεις: άλλες με μεγάλη κι άλλες με μικρή συμμετοχή, μαχητικές ή κυριλέ, μονοήμερες ή επαναλαμβανόμενες.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Όμως διαδήλωση σε μπαλκόνι πολυκατοικίας δεν είχαμε ξαναδεί !


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Την είδαμε χτες, όταν 8-10 στελέχη της ΠΟΕΔΗΝ, αδυνατώντας να διοργανώσουν συγκέντρωση εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Υγείας, μαζεύτηκαν στο μπαλκόνι των γραφείων τους που βρίσκεται απέναντι από το υπουργείο και φώναζαν συνθήματα, παριστάνοντας τους πολιορκημένους.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Βεβαίως τα ίδια 10 άτομα είχαν μαζευτεί πριν λίγους μήνες, όταν πραγματοποίησαν  την περίφημη «έφοδο στο Μαξίμου». Γι αυτό οι κάμερες έδειχναν τότε μόνο τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ να παραληρεί και κανένα πλάνο από τη.. λαοθάλασσα.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Οι εργαζόμενοι αποφεύγουν πλέον να συμμετάσχουν σ΄ αυτά τα κακόγουστα δρώμενα, διότι αισθάνονται ξένοι προς το μόρφωμα της ΠΟΕΔΗΝ που διοργανώνει καρναβάλια και χτίζει εισόδους υπουργείων, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στον πρόεδρό της να κάνει λυσσώδεις δηλώσεις για πράγματα, τα οποία πριν μερικά χρόνια θεωρούσε άψογα και τα χειροκροτούσε μανιωδώς.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από μια σοβαρή και αξιόπιστη Ομοσπονδία και πιστεύουμε πως σύντομα θα μπορέσουν να τη δημιουργήσουν.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Το συνέδριό τους δεν είναι μακριά..