ΠΟΕΔΗΝ- ΑΡΣΙ – ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Προσπαθεί φιλότιμα ΠΟΕΔΗΝ να κατοχυρώσει τον τίτλο γελωτοποιού. Παρά ταύτα ελάχιστοι γελούν με τα καμώματα Γιαννάκου και της ολιγομελούς θιάσου που τον συνοδεύει. Οι εργαζόμενοι στην υγεία νιώθουν απέχθεια για το κατάντημα της Ομοσπονδίας τους, η οποία αντί να διεκδικεί αιτήματα και να διαπραγματεύεται με το υπουργείο Υγείας για να καλυτερέψει τις συνθήκες εργασίας τους, αυτή συμπεριφέρεται ως παράφρονας που βρίζει φτύνει και ασχημονεί καθημερινά.


Ενδεικτικό της απαξίας με την οποία αντιμετωπίζουν ακόμη και τα σκανδαλοθηρικά μέσα ενημέρωσης την ΠΟΕΔΗΝ είναι το γεγονός πως μόνο το ΜΕΚΕΛΕΙΟ και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναπαράγουν πλέον τα δελτία τύπου που εκδίδει σε καθημερινή βάση.


Υπάρχει όμως και μια μικρή μερίδα της ΟΕΝΓΕ που γοητεύεται από την πρακτική της ΠΟΕΔΗΝ και αποπειράται κατά καιρούς να τη μιμηθεί, αλλά συναντά την αποδοκιμασία των γιατρών και αναδιπλώνεται. Ο λόγος περί της ΑΡΣΙ, η οποία αγωνίζεται να επιπλεύσει, αναμοχλεύοντας διενέξεις συναδέλφων που φροντίζει να δημοσιοποιεί και να πυροδοτεί, καθώς και καταγγελίες για ευτελή ζητήματα που χρησιμοποιεί ως υλικό για βαρύγδουπες ανακοινώσεις στις οποίες θέτει ως τίτλο «Συναγερμός!».


Κουράγιο! Με λίγη ακόμη προσπάθεια θα καταφέρει και η ΑΡΣΙ να κατακτήσει μια θέση στις σελίδες του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ..