Προσφυγικό

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Στην κορύφωση της προσφυγικής κρίσης ακούγαμε διαρκώς τον όρο «υγειονομική βόμβα» ως συνακόλουθο της τεράστιας μετακίνησης πληθυσμών, της μεγαλύτερης μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Τελικά καμία βόμβα δεν εξερράγη και το υγειονομικό σύστημα της χώρας αποδείχτηκε ικανό στην αντιμετώπιση των χιλιάδων ταλαιπωρημένων προσφύγων, με όλες τις δυσκολίες που έχουν οι καταστάσεις αυτές.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Τώρα η ΝΔ άνοιξε νέο ζήτημα: τη διαχείριση κονδυλίων. Αν και γνωρίζει πως υπάρχει αυστηρός έλεγχος από τα Ευρωπαϊκά όργανα κραυγάζει για όργιο κατασπατάλησης πόρων, ενώ θυμήθηκε και το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη του προσωπικού που στελεχώνει το πρόγραμμα PHILOS.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Η ΝΔ φαίνεται πως νοστάλγησε την εποχή Σαμαρά και τις τακτικές του ομογάλακτού της Όρμπαν που αποκλείουν την Ευρώπη πίσω από συρματοπλέγματα. Έφτασε μάλιστα στο έσχατο σημείο ανοησίας να εγκαλεί την κυβέρνηση πως δήθεν αυτή προκάλεσε την προσφυγική κρίση!


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Από κοντά κι ο Ανδρέας Λοβέρδος κατηγορώντας την κυβέρνηση για.. αναλγησία. Ναι, ο Λοβέρδος που διαπόμπευε τις οροθετικές, έχει γίνει σήμερα εκτιμητής του άλγους..