Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47669

Οι εφημερία αποτελεί το σκληρό πυρήνα του δημόσιου συστήματος υγείας.  Ένας τεράστιος μηχανισμός υποδομών και εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα όλο το 24ωρο προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστεί όποιο αιφνίδιο πρόβλημα προκύψει στην υγεία των ανθρώπων, είτε πρόκειται για πρόβλημα ενός μεμονωμένου ατόμου, είτε πρόκειται για μεγάλου μεγέθους φυσικές καταστροφές.
Οι εφημερίες κοστίζουν, όπως κοστίζει και η συντήρηση του στρατεύματος και της πυροσβεστικής, την ετοιμότητα των οποίων κανείς δεν διανοείται να θέσει σε κατώτερο επίπεδο ή να απαιτήσει φθηνότερη εθνική άμυνα, προβάλλοντας το ανόητο επιχείρημα πως τα τελευταία 60 χρόνια ο ελληνικός στρατός δεν έκανε κανένα πόλεμο!
Συνεπώς ο κρατικός προϋπολογισμός οφείλει να πληρώνει, ώστε να υφίστανται μηχανισμοί που σώζουν ζωές, σώζουν περιουσίες, προφυλάσσουν την ακεραιότητα της πατρίδας μας. Όποιος θέτει σε επισφάλεια το σύστημα εφημέρευσης σημαίνει πως θέτει αυτόματα σε επισφάλεια τη σωματική ακεραιότητα, ακόμη και τη ζωή των ανθρώπων.
Δυστυχώς η τροϊκανή κυβέρνηση Παπαδήμου και το δίδυμο Λοβέρδου- Βενιζέλου παίζουν ανενδοίαστα και προκλητικά με τις ζωές του ελληνικού λαού.
Απόδειξη οι εφημερίες που εγκρίθηκαν για το τρέχον έτος, οι οποίες σε απόλυτα μεγέθη είναι ανεπαρκέστατες και σύντομα θα οδηγήσουν σε τραγικές καταστάσεις.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στα ανδρείκελα να μας εξοντώσουν..