Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47672

Η κατοχική κυβέρνηση, όσο συμπιέζεται, τόσο αναζητά, βρίσκει και εγκαθιστά πιστούς διεκπεραιωτές στα όργανα διοίκησης, οι οποίοι υπερβάλλουν σε μίσος εναντίον των «ιθαγενών» που τολμούν να προβάλλουν αντίσταση.
Δεν είναι μόνον τα ανθρωποειδή των ΜΑΤ που ξυλοκοπούν και ψεκάζουν ανελέητα τους διαδηλωτές, είναι και το κατ΄ ευφημισμόν «πολιτικό προσωπικό» που αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει τη βρωμοδουλειά της εξαθλίωσης και του εξευτελισμού των πολιτών, της διάλυσης των δημόσιων αγαθών, της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας.
Ας μην πάμε μακριά: τον Α. Λοβέρδο που διαπρέπει ως ντόπερμαν της τρόικας άρχισαν πλέον να μιμούνται και ορισμένοι Διοικητές Νοσοκομείων. Προσπαθούν να διαλύσουν ολοσχερώς την εφημέρευση, τάχα εξορθολογίζοντας τις δαπάνες και όταν συναντούν αντίσταση από τις Ενώσεις ή από συγκεκριμένους συνδικαλιστές ξεκινούν εκστρατεία απειλών, ύβρεων και πειθαρχικών διώξεων, προκειμένου να πάψει κάθε φωνή που υπερασπίζεται την ασφάλεια εφημέρευσης και την αξιοπρέπεια των γιατρών.
Οι πρόσφατες καταγγελίες εναντίον του Διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου (κλικ εδώ) και οι ανάλογες για τους Διοικητές των Νοσοκομείων Μυτιλήνης και Βόλου, αποτελούν τον πρόλογο στη Μαύρη Βίβλο της διάλυσης του ΕΣΥ.
Είναι καιρός να στείλουμε στον αγύριστο όλον αυτό τον συρφετό κυβέρνησης και υποτακτικών που μας οδηγούν στον όλεθρο.