Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47678

Επιδίδονται με ιδιαίτερη επιμέλεια στην καλλιέργεια του φόβου, προβάλλοντας στην ελληνική κοινωνία το ψευτοδίλημμα «Μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ». Όμως το δίλημμα αυτό ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα σήμαινε διάλυση της Ευρωζώνης σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Στις παρούσες συνθήκες, η διάλυση της Ευρωζώνης θα σήμαινε μείωση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος της Γερμανίας κατά 20% και κατά σημαντικά περισσότερο για τις λιγότερο ισχυρές οικονομίες της Ευρώπης, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της ελβετικής UBS. 
Όταν η ελληνική κοινωνία παύει ν΄ ασχολείται με το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» και βγαίνει μαζικά στους δρόμους διαδηλώνοντας σε ειρηνικά συλλαλητήρια, τότε επιστρατεύουν το plan B: τους ίδιους μηχανισμούς που έκαψαν ζωντανούς τους εργαζόμενους στη Marfin, δηλαδή τους κουκουλοφόρους και παρακρατικούς, με σκοπό να κάψουν δεκάδες κτίρια στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτή είναι η εικόνα που θέλουν να μεταφέρουν τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα. Όχι η εικόνα ενός λαού που αγωνίζεται για το δίκιο του, αλλά η εικόνα του παρακράτους και της καταστροφής.
Δεν θα πτοηθεί ο ελληνικός λαός.
Θα συνεχίσουμε. Μέχρι ν΄ απαλλαγεί ο τόπος από τη συμμορία που μας κυβερνά.