Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47679

Το πρώτο Μνημόνιο πέρασε με τη διαγραφή της Μπακογιάννη, η οποία το ψήφισε, από τον Σαμαρά που δεν το ψήφισε.
Προχθες ο Σαμαράς ψήφισε ένα ακόμα χειρότερο Μνημόνιο μαζί με την Ντόρα.
Το νέο Μνημόνιο έπεσε σαν τσεκούρι και στα τρία κυβερνητικά κόμματα, τα διέσπασε, και μάλιστα τις στενές ηγετικές ομάδες. Βεβαίως ξεκαθάρισε ένα πράγμα: Σαμαράς, ΓΑΠ, Βενιζέλος, Παπαδήμος είναι ένα κόμμα και ένα επάγγελμα: Το κόμμα του συστήματος και επαγγελματίες εκβιαστές.
Το Μνημόνιο 2, το PSI και το κακό συναπάντημα ψηφίστηκαν προχθές από τα ανθρωπάκια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., αλλά κάθε άλλο παρά έχουν κλείσει… Ταυτόχρονα όμως έχουμε ήδη αρκετή εμπειρία για να καταλάβουμε πως, όταν ο κόσμος αφήνει τον καναπέ και βγαίνει στους δρόμους, το ήδη αποσαρθρωμένο πολιτικό σύστημα περιέρχεται σε κατάσταση διάλυσης και ολοσχερούς κατάρρευσης.

* Αύριο Τετάρτη, στις 1μμ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ διοργανώνει συλλαλητήριο μπροστά στο υπουργείο Υγείας. Τι ζητά; Δημόσιο, δωρέαν σύστημα υγείας, προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες. Πρόκειται για μιά ιδιαίτερα σοβαρή πρωτοβουλία ώστε να αναδειχτούν τα ζητήματα υγείας από τους ίδιους τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς. Οφείλουμε να την προβάλλουμε και να την τιμήσουμε με τη συμμετοχή μας.
Να είμαστε όλοι εκεί..