Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47693

Ο Α. Λοβέρδος πιστεύει ότι μπορεί ατιμώρητα να σφαγιάζει την ελληνική κοινωνία, κάνοντας ταυτόχρονα και ορισμένα μικρά ρουσφέτια ώστε να δείχνει ότι αυτός, το παιδί του λαού, ακούει τις αγωνίες και βάσανα των σφαγιασθέντων. Ενώ λοιπόν στο πρόσφατο νομοσχέδιο κατάργησε 50 Νοσοκομεία, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής εξαίρεσε τα 5, πιστεύοντας ότι κανείς δεν θα δώσει σημασία στο κόλπο που μετέρχεται σχεδόν καθημερινά.
Αμ, δε!
Η Κάρυστος ξεσηκώθηκε για να υπερασπιστεί το Νοσοκομείο της, ενώ προηγήθηκαν το Ρέθυμνο και το Λασίθι και έπονται όλες οι υπόλοιπες κοινωνίες που απειλούνται σε λίγους μήνες να μείνουν χωρίς υγειονομική περίθαλψη. Ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου, κυριολεκτικά ένας κλώνος του Α. Λοβέρδου, αποκλείστηκε στο γραφείο του από το εξαγριωμένο πλήθος το οποίο απειλούσε να τον ξεσκίσει.
Ας πάψει λοιπόν ο Βασιλάκης Καϊλας να κλαψουρίζει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί εξεγείρονται οι πολίτες. Σύντομα, όταν θα έχει την ίδια τύχη με τον κλώνο του, θα καταλάβει και από την καλή και από την ανάποδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: το άρθρο της Προέδρου της Ενωσης Γιατρών Εύβοιας Ελένης Κασελίμη "Φωνή Λαού-οργή Θεού" (κλικ εδώ)