Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47707

Εκτός από την μανιώδη εμμονή στη διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας, ο κ. Λοβέρδος μετέρχεται και κάθε είδους λαθροχειρία προκειμένου να διασύρει τους γιατρούς, καθώς και όσους τους εκπροσωπούν.
Άκρως χαρακτηριστική η περίπτωση της αργίας γιατρού του Ασκληπιείου, για την οποία μάλιστα το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε και δελτίο τύπου προκειμένου να καταλογίσει ευθύνες συγκάλυψης στους αιρετούς, ενώ είναι βέβαιο πως ευθύνεται αποκλειστικά και μόνον ο υπουργός για την κωλυσιεργία. Συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Λοβέρδος όφειλε να παραπέμψει άμεσα την υπόθεση στο πειθαρχικό για να ληφθεί οριστική απόφαση για τον εγκαλούμενο γιατρό, εκείνος απέστειλε την υπόθεση με καθυστέρηση 22 μηνών, ζητώντας από το υπηρεσιακό συμβούλιο να νομιμοποιήσει αναδρομικά την ύποπτη αδράνειά του.
Το σπουδαιότερο είναι πως ο κ. Λοβέρδος απέκρυψε πως από κοινού με τους αιρετούς την ίδια στάση τήρησε και ο Πρόεδρος του υπηρεσιακού συμβουλίου, ο οποίος τυγχάνει ανώτατος δικαστικός, συμπεριλαμβάνοντας κι αυτόν στη «συμμορία της συγκάλυψης». Μάλιστα όλο το Σαββατοκύριακο περιέρχονταν ο κ. Λοβέρδος τα κανάλια ωρυόμενος για 3  γιατρούς που δήθεν απάλλαξαν συνάδελφό τους που κατηγορήθηκε για χρηματισμό.
Ευελπιστούμε οι επερχόμενες εκλογές να απαλλάξουν τον τόπο από τέτοια άθλια καμώματα..