Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47718

Ως γνωστόν ο Α. Λοβέρδος μπαινοβγαίνει από την πίσω πόρτα του υπουργείου Υγείας και πηγαίνει κατευθείαν στη θωρακισμένη λιμουζίνα. Δεν είχε λοιπόν ποτέ την ευκαιρία να δει ότι η περιοχή της Ομόνοιας έχει γεμίσει από τα θύματα της μνημονικακής πολιτικής του, ούτε ν΄ αντιληφθεί ότι η μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνησή οδηγεί στην κατασκευή ενός τεράστιου γκέτο στο κέντρο της Αθήνας.  

Ξαφνικά Λοβέρδος και Χρυσοχοϊδης αποφάσισαν να παίξουν σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας το φασίζον σενάριο με πρωταγωνιστές τους οικονομικούς μετανάστες, αυτούς που αποκαλούν με απέχθεια «λαθρομετανάστες», ώστε να ερεθίσουν τα αντανακλαστικά των ψηφοφόρων και να ξεχαστεί η αθλιότητα των ελλήνων πολιτών που έχουν πεταχτεί στο περιθώριο, δημιουργώντας έναν τεράστιο στρατό από 1,3 εκατ. ανέργους και 20.000 αστέγους.

 Ο πολύξερος Loverdo da Vinci ενέπλεξε στο επικοινωνιακό παιχνίδι «υγειονομικές βόμβες»,  Νοσοκομεία- λοιμοκαθαρτήρια, ΚΕΕΛΠΝΟ και περιπολίες με στολές βιολογικού πολέμου. Ενέπλεξε και τους νοσοκομειακούς  γιατρούς, τους οποίους αφήνει απλήρωτους, θέλει όμως να τους αξιοποιεί ως κομπάρσους στο κακογραμμένο σενάριο που θα του φέρει ψήφους στην προεκλογική αρένα.

Ας βγάλει από το μυαλό του ο κ. Λοβέρδος ότι θα συμπράξουμε στις αθλιότητές του. Το δοκίμασε και ο αλήστου μνήμης Αλέκος Παπαδόπουλος και απέτυχε οικτρά..  

Διαβάστε: Διαψεύδουν τον Λοβέρδο ΚΕΕΛΠΝΟ και ECDC (κλικ εδώ)