Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47719

O Λουκάς Παπαδήμος αποδείχτηκε ένα ανίκανο ανθρωπάκι, ο αχυράνθρωπος που διόρισε η τρόικα για να διεκπεραιώσει τα PSI και να διασφαλίσει τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών.
Απόδειξη της ανικανότητάς του αυτό που συμβαίνει στη Βουλή με τις τροπολογίες που κατατίθενται σαν χαλάζι, πρωτοστατούντος του μαιτρ της τροπολογίας Α. Λοβέρδου.  
110 (εκατόν δέκα!) τροπολογίες που κατατέθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα σε άσχετα νομοσχέδια, αποτελούν αριθμό ρεκόρ για τα κοινοβουλευτικά χρονικά.
Οι τροπολογίες αυτές κατατέθηκαν σε τέσσερα νομοσχέδια του υπουργείου Μεταφορών για τα ταξί, του υπουργείου Ανάπτυξης, του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Εργασίας, τα οποία αριθμούν συνολικά 1.818 σελίδες!
Κι ενώ το κλίμα είναι πέραν πάσης αμφιβολίας προεκλογικό, η ημερομηνία των εκλογών δεν ανακοινώνεται, περιμένοντας προφανώς την επίνευση από τα κέντρα που διόρισαν τον Παπαδήμο και μια ελπίδα φωτός από τα δημοσκοπικά ευρήματα σχετικά με τις επιδόσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, επιδόσεις που συνεχώς καταποντίζονται.
Τάχα δεν αντιλαμβάνεται ο αχυράνθρωπος ότι, όσο παρατείνει το βίο αυτής της άθλιας και ρουσφετολογικής κυβέρνησης, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα φτάσουν στα επίπεδα ποσοστών του Βασίλη Λεβέντη;