Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47743

Όταν οι γιατροί κατήγγειλαν έλλειψη φαρμάκων στα Νοσοκομεία η Κομαντατούρ του υπουργείου Υγείας τους κατηγορούσε για λαϊκισμό και προσπάθεια εκφοβισμού των ασθενών.
Αίφνης προέκυψε αναμφισβήτητο αποδεικτικό στοιχείο για τις ελλείψεις φαρμάκων και μάλιστα με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο Διοικητής του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κ. Βεντούρης κατέθεσε μήνυση (κλικ εδώ) για παντελή έλλειψη αντικαρκινικών φαρμάκων στο Νοσοκομείο του, στρεφόμενος εναντίον φαρμακευτικής εταιρείας που έχει διακόψει τον εφοδιασμό με χημειοθεραπευτικά, επειδή το Νοσοκομείο χρωστά στην εταιρεία πάνω από 7 εκατ. ευρώ!
Τα επιχειρήματα που επικαλείται ο κ. Βεντούρης είναι πανομοιότυπα μ΄ εκείνα που επικαλείται ο ίδιος κι οι περισσότεροι Διοικητές για τις επισχέσεις εργασίας των γιατρών, ότι δηλαδή το ελληνικό κράτος είναι φερέγγυο και δε θα χαθούν οι οφειλές.
Διερωτόμαστε τι είδους οικονομία της αγοράς είναι αυτή που ευαγγελίζονται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όταν το ελληνικό δημόσιο, αντί να πληρώνει τα υλικά που αγοράζει επιλέγει να καταθέτει μήνυση στους πιστωτές του και να απειλεί τους απλήρωτους γιατρούς;
Μήνυση κύριε Διοικητά οφείλετε να καταθέσετε στον υπαίτιο της κατάστασης, δηλαδή τον κ. Λοβέρδο, ο οποίος εκ προμελέτης έχει κόψει την επιχορήγηση για αγορά φαρμάκων και εφημερίες γιατρών, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Αν έχτε τα κότσια κάντε το.
Όλα τ΄ άλλα είναι κοκορέματα..