Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47744

Ανοίγοντας την ιστοσελίδα της ΝΔ (κλικ εδώ) διαβάζουμε:
Ο Τομέας Πολιτικής Ευθύνης Υγείας έχει διπλή αποστολή:
α) Να ασκεί εποικοδομητική κριτική στις αποφάσεις που λαμβάνονται και στις πολιτικές που ασκούνται από την κυβέρνηση στο χώρο της Υγείας.
β) Σε συνεργασία με τη γραμματεία προγράμματος, να διαμορφώσει κυβερνητική πρόταση ολοκληρωμένη, τεκμηριωμένη, κοστολογημένη, διαβουλευμένη, προσομοιωμένη και αποτυπωμένη σε νομοσχέδια.
Όμως ο επισκέπτης της ιστοσελίδας, όσο κι αν επιμείνει αναζητώντας την.. προσομοιωμένη κυβερνητική πρόταση της ΝΔ, πουθενά δεν τη βρίσκει!
Μία εκδοχή είναι να τη διαβάθμισε η τρόικα ως απόρρητη.
Η δεύτερη εκδοχή είναι να την άρπαξε ο κ. Βαρτζόπουλος, ο κυβερνητικός εταίρος του κ. Λοβέρδου, ώστε να μην προκύψουν διαφοροποιήσεις στα δύο κόμματα και αντιμετωπίσει ο ίδιος εμπόδια στο –όντως τεράστιο- έργο που παρήγαγε ως υφυπουργός Διατροφής και μάλιστα στην Χρυσή εποχή του Μνημονίου που η πλειονότητα των νοικοκυριών δεν έχει καν ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι της.
Όμως για να μην κατηγορηθούμε πως κλέβουμε το δίκιο της ΝΔ πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Α. Σαμαράς υποσχέθηκε πρόσφατα πως εάν γίνει πρωθυπουργός θα εκδώσει σε όλους τους πολίτες ηλεκτρονική κάρτα υγείας.
Όπως έλεγαν και οι παλιότεροι:
Ο κώλος μας βρακί δεν είχε, το φέσι μας φούντα γύρευε.
Και ξέρεις εσύ κυρ- Αντώνη ποιοί μας άφησαν ξεβράκωτους…