Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47748

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες ο υπουργός Υγείας επιδόθηκε σε ρεσιτάλ ατοπημάτων και υφέρποντος φασιστικού παραληρήματος. Ήταν ο ίδιος και η κυβέρνησή του που ανέχθηκαν και υπέθαλψαν τη λειτουργία εκατοντάδων παράνομων οίκων ανοχής, αδιαφόρησαν για την ιλιγγιώδη αύξηση των κρουσμάτων AIDS, αντιμετώπισαν τους μετανάστες ως ανθρώπινα υποπροϊόντα. Τώρα οι προεκλογικές ανάγκες οδήγησαν τον κ. Λοβέρδο σε ενέργειες που παραπέμπουν στην εποχή του μεσοπολέμου, την εποχή της ανόδου των χιτλερικών στη Γερμανία.
Η δημόσια διαπόμπευση ιερόδουλης έγινε με τον πλέον απεχθή τρόπο σε συνέργεια με τα αδηφάγα μέσα ενημέρωσης. Καταπατώντας κάθε νόμο και κανόνα δεοντολογίας εμφάνισαν φωτογραφίες της κοπέλας και έσπειραν τον πανικό στους επισκέπτες των οίκων ανοχής, οι οποίοι όλως παραδόξως δεν έχουν ιδιοκτήτη, ούτε προαγωγό για να συλληφθεί, ώστε να απαγγείλουν οι εισαγγελείς το γνωστό κατηγορητήριο περί «αλλότριας ακολασίας και εξώθησης σε πορνεία».
Τελευταία ο κ. Λοβέρδος εκτροχιάστηκε παντελώς και απειλεί να ποινικοποιήσει τη συνουσία χωρίς προφυλακτικό. Πώς αλήθεια θα επιτύχει αυτό τον άθλο; Θα επιβάλλει στους πελάτες των οίκων ανοχής να τοποθετούν το προφυλακτικό ήδη από το σπίτι τους και πριν επισκεφτούν το πορνείο να προηγείται έλεγχος από το ΚΕΕΛΠΝΟ της κυρίας Τζένης Κρεμαστινού και τοποθέτηση πράσινης σφραγίδας;
Η ψήφος μας την Κυριακή πρέπει να απαλλάξει τον τόπο απ΄ όλα τα κατακάθια του πολιτικού συστήματος, τα οποία δε μας οδήγησαν μόνο στα διαδοχικά Μνημόνια, αλλά μας οδηγούν ραγδαία και στον εκφασισμό της καθημερινότητας.  

Διαβάστε: Ούτε ο υπουργός Υγείας τολμά να δικαιολογήσει τον κανιβαλισμό..