Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47755

Οι φυλλάδες Λαμπράκη και Μπόμπολα έσκιζαν χτες τα ιμάτιά τους. Πηχυαίοι τίτλοι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Πού ακούστηκε κόμμα να επιμένει μετεκλογικά ότι θα τηρήσει όσα δεσμεύτηκε προεκλογικά; Πού ακούστηκε κόμμα που έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης να συζητά και να διαβουλεύεται με τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, με τα συνδικάτα και τους πολίτες και να ζητά τη γνώμη τους!

Ας αφήσει αυτά τα κόλπα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο με τους θεσμικούς οφείλει να συνδιαλέγεται. Με τον κύριο Σαμαρά και τον κύριο Βενιζέλο, οι οποίοι φορούν παντελόνια και τιμούν την υπογραφή που έβαλαν στις επιστολές προς Μέρκελ και Λαγκάρντ και δεσμεύονται ότι θα τηρήσουν μέχρι κεραίας το Μνημόνιο και θα εξοντώσουν μέχρι τον τελευταίο έλληνα και ελληνίδα σε ορίζοντα τριετίας

Άσε που οι Συριζαίοι μαγάρισαν και τη Βουλή κουβαλώντας εκεί όλη την πλέμπα. Κάλεσαν εκεί, στα τέως ανάκτορα των βασιλέων και μετέπειτα ανάκτορα του δικομματισμού, επιστήμονες, συνδικαλιστές, επιμελητήρια και φορείς να διαβουλευτούν.

Άκου να διαβουλευτούν!

Καλά έκαναν ο κύριος Κουτσιουμπέλης και ο κύριος Παναγόπουλος και δεν προσήλθαν. Αμφότεροι αποτελούν εθνικό κεφάλαιο και μέρες που ζούμε ώφειλαν να διαφυλάξουν τη σοβαρότητα και το κύρος τους..