Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47765

Όλος ο μηχανισμός εξουσίας που είχε εγκαταστήσει το ΠΑΣΟΚ μέσω του περίφημου Open Government έχει αλαφιάσει. Προσπαθούν να εκφοβίσουν  την ελληνική κοινωνία ότι ακρίδες θα γεμίσουν τη γη, βάτραχοι θα καλύψουν την ύπαιθρο και οι δέκα πληγές του Φαραώ δεν ήταν τίποτα μπροστά στις συμφορές που θα μας βρουν στις 17 Ιουνίου αν μαυρίσουμε τα κόμματα του Μνημονίου.

Ενώ λοιπόν πέρσι τέτοια εποχή ετοιμάζαμε τις φορολογικές μας δηλώσεις, φέτος κανένας μηχανισμός δε φροντίζει για την υποβολή τους, με σκοπό να εμφανιστεί εικονική αδυναμία πληρωμής μισθών από τον Ιούλιο στην πολύ πιθανή περίπτωση που υποστούν Σαμαράς και Βενιζέλος νέα εκλογική συντριβή.

Ενώ πριν λίγους μήνες οι Διοικητές Νοσοκομείων θεωρούσαν αδιανόητο το κλείσιμο Τμημάτων που δε μπορούσαν να βγουν εφημεριακά, τώρα με περισσή ευκολία εκδίδουν αποφάσεις για λουκέτα, ώστε να προκαλέσουν εικόνες πανικού και κατάρρευσης (κλικ εδώ)

Ας μην αυταπατώνται ότι θα ορίζουν για πολύ τις τύχες του λαού. Στις 17 Ιουνίου ο λαός θα ολοκληρώσει την εντολή της 6ης Μαΐου. Όσοι νομίζουν ότι οι πολίτες “ξέδωσαν” και τώρα θα “λογικευτούν” θα αιφνιδιαστούν και πάλι.