Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47766

Οι πολυεθνικές  φαρμακευτικές βιομηχανίες έχουν ως μετόχους  γνωστά γεράκια του χρηματιστηρίου και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πιό βάρβαρου καπιταλισμού, ανταγωνιζόμενες σε κέρδη ακόμη και τις βιομηχανίες όπλων.

Ο μόνος τομέας στον οποίο χωλαίνουν  είναι η φιλανθρωπία.

Προκαλεί ως εκ τούτου τεράστια εντύπωση το μπαράζ δημοσιευμάτων στα Κυριακάτικα και τα σημερινά φύλλα των εφημερίδων (κλικ εδώ), ότι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες ετοιμάζουν σενάρια βοήθειας για την αντιμετώπιση ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα μας σε περίπτωση πτώχευσης. Μάλιστα για να δημιουργήσουν Παυλωφικά αντανακλαστικά στους αναγνώστες τα αποκαλούν «σενάρια.. αλά Αργεντινή»!

Δεν αναφέρουν βεβαίως ονομαστικά καμιά συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία που δηλώνει ότι προτίθεται να συμμετάσχει στο ανθρωπιστικό Bazaar  στην χώρα μας και πηγή όλων ανεξαιρέτως των δημοσιευμάτων είναι το πρακτορείο Ρόιτερ.

Το τι μαύρη, φαιά και γκρίζα προπαγάνδα θα δουν τα μάτια μας μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν περιγράφεται. Αυτά που είδαμε όταν προσπαθούσαν λυσσαλέα να προωθήσουν το εμβόλιο Η1Ν1 θα μοιάζουν τώρα με παιδικά παραμύθια.

Τώρα όμως κι εμείς μεγαλώσαμε και δε χάφτουμε ιστορίες με δράκους και τέρατα.
Οι μόνοι που δεν το αντιλήφθηκαν είναι οι έμποροι εμβολίων και τρόμου..