Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47774

Πριν ένα μήνα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκυβερνούσαν τον τόπο. Μάλιστα, κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας, δεν όρισαν κάν υπηρεσιακή κυβέρνηση και παρέμειναν οι ίδιοι ως υπουργοί και υφυπουργοί μέχρι τις 6 Μαΐου, πιστεύοντας προφανώς ότι θα συνέχιζαν επ αόριστον την ευδόκιμη μνημονιακή τους θητεία μέχρι ν΄ απομείνουν μόνοι κάτοικοι σ΄ αυτή τη χώρα ο Παπαδήμος, το υπουργικό συμβούλιο, ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης κι ο Βαρδινογιάννης.


Δυστυχώς γι αυτούς ο ελληνικός λαός έκρινε αλλιώς..

Και τώρα, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, κλιμάκια της ΝΔ περιέρχονται οργανισμούς και πρώην υπουργοί της ΝΔ που συμμετέχουν στα κλιμάκια ζητούν ενημέρωση, υποδυόμενοι άγνοια στο αντικείμενο που επόπτευαν μέχρι πρότινος!

Αυτό το οξύμωρο συνέβη χτες.

Κλιμάκιο της ΝΔ με συμμετοχή του μέχρι πρόσφατα υφυπουργού Υγείας κ. Βαρτζόπουλου επισκέφτηκε τον ΕΟΠΥΥ προκειμένου να ενημερωθεί για την οικτρή κατάσταση που άφησε πίσω της η συγκυβέρνηση (κλικ εδώ το Δελτίο Τύπου της ΝΔ).

Μάλιστα το κλιμάκιο αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει και στη γλώσσα του Κασσιδιάρη, κάνοντας αναφορά σε νοσηλεία μεταναστών, στους οποίους αποδίδει μεγάλο μέρος ευθύνης για την οικτρή κατάσταση των Νοσοκομείων.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αρκετοί αποκαλούν πλέον τη ΝΔ Σόϊ Μπλέ