Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47776

Καλά, αυτοί δεν έχουν ξεπεράσει απλώς τα όρια. Τα έχουν κουρελιάσει. Κουρελιάζοντας μαζί ρόλους, θεσμούς, δεοντολογίες και όση εντιμότητα τους είχε απομείνει. Και όλα αυτά στην προσπάθεια να κουρελιάσουν και το ηθικό ενός λαού, αφού πρώτα κουρέλιασαν τη ζωή του, το μέλλον του, τη δημοκρατία και τη χώρα του.

Μιλάμε βέβαια για το προνομιούχο κλαμπ του Μνημονίου, που δεν δίστασε να μεταλλαχθεί για της ανάγκες των εκλογών σε άγρια συμμορία. Με εγκεφάλους τραπεζίτες, προπαγανδιστές δημοσιογράφους, εκτελεστές εκδότες, μεσολαβητές πολιτικούς και παρατρεχάμενους κάθε είδους.

Κι έτσι όσοι κατέστρεψαν τη χώρα επισείουν τώρα την ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή. Όσοι μας βύθισαν στη φτώχεια επισείουν την ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια. Κι όσοι διέλυσαν την κοινωνία επισείουν ακόμα μεγαλύτερη διάλυση της κοινωνίας – μέχρι τα όρια ενός γενικευμένου εμφύλιου. Και αδιαφορούν για τη βία των λόγων και των απειλών τους, για τη νοθεία του φρονήματος των Ελλήνων, για το καθημερινό έγκλημα να υπονομεύουν την οικονομία που υποτίθεται ότι προστατεύουν.

Περισσότερα..