Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47786

Μέχρι πρόσφατα μας είχαν δεδομένους.

Με τον τραπεζίτη Παπαδήμο στο τιμόνι της κυβέρνησης και παραστάτες τους Σαμαρά και Βενιζέλο οι τοκογλύφοι αισθάνονταν ασφαλείς πως  η «επένδυση» που έκαναν στην Ελλάδα θα συνεχίζει να αποδίδει εσαεί έναν πακτωλό τοκοχρεολυσίων, ενώ το κεφάλαιο τους θα παραμένει πάντα αμείωτο.

Στους τοκογλύφους ήταν παντελώς αδιάφοροι οι άνθρωποι που ζουν σ΄ αυτή τη χώρα. Το ίδιο αισθάνονταν και οι αχυράνθρωποι που υποδύονταν την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και τη μετέπειτα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Οι εκλογές της 6ης Μαϊου έφεραν τα πάνω κάτω και οι μεθαυριανές εκλογές έχουν προκαλέσει πανικό. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων «Ευρωπαϊκές διπλωματικές πηγές δήλωσαν χθες ότι είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, αμέσως μόλις γίνει γνωστό το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, το βράδυ της Κυριακής».

Το γεγονός ότι πάψαμε να είμαστε δεδομένοι συνιστά τεράστια ανατροπή. Αν την Κυριακή με την ψήφο μας καταφέρουμε ν΄ αποτινάξουμε τα Μνημόνια και τους αχυράνθρωπους που μας τα επέβαλαν θα έχουμε ανακτήσει την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό μας.

Αμην.


Σε μια πρωτοφανή κίνηση, που δεν έχει κανένα ιστορικό προηγούμενο, οι FINANCIAL TIMES DEUTSCHLAND έγραψαν πρωτοσέλιδο άρθρο στα ελληνικά, με το οποίο καλούν τον ελληνικό λαό(;) να αντισταθεί στη δημαγωγία του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφίσει τη ΝΔ!

Δείτε εδώ το άρθρο των FINANCIAL TIMES DEUTSCHLAND