Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47804

Η Task Force αποτελεί την Κομαντατούρ των τροϊκανών δυνάμεων κατοχής στη χώρα μας, δίνοντας κατευθύνσεις και εντολές για αποτελεσματικότερες  μεθόδους εφαρμογής των Μνημονίων, τα οποία έχουν οδηγήσει πλέον τους πολίτες σε εξαθλίωση και τη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση.

Σε αυτήν ακριβώς την Task Force έσπευσε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ Πατούλης να καταθέσει αυτοπροσώπως «προτάσεις για τον εξορθολογισμό του υγειονομικού συστήματος». Ο κ. Πατούλης, σε πολύωρη συνάντηση διευκόλυνσης που οργάνωσε ο ΕΟΠΥΥ την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 με τους εκπροσώπους της Task Force, όχι μόνον συμμετείχε, αλλά και εξέφρασε με δελτίο τύπου (κλικ εδώ) τη χαρά του για τη συνάντηση και την προθυμία του να συνεργαστεί και στο μέλλον με τους απεσταλμένους των επικυρίαρχων της τρόικας!

Την ίδια στιγμή ο ΠΙΣ αποφάσισε να μη συμμετάσχει στη συνάντηση, σεβόμενος την αξιοπρέπεια των συναδέλφων και την οργή την κοινωνίας απέναντι στις πολιτικές του μνημονίου και της τρόικας, πολιτικές που υπηρετεί με φανατισμό και χωρίς καμία διάθεση «επαναδιαπραγμάτευσης» η κυβέρνηση.

Είναι προφανές πως ο κ Πατούλης θέλει να βάλει πλάτη, ώστε  να περάσει η πολιτική των Μνημονίων στο χώρο της υγείας, αντιτιθέμενος ευθέως στις ειλημμένες αποφάσεις του αντιπροσωπευτικότερου ιατρικού σώματος, δηλαδή της Γενικής Συνέλευσης του ΠΙΣ. Εξάλλου ο κ. Πατούλης αποδεικνύει σχεδόν καθημερινά με τις πράξεις και συμπεριφορές του ότι προκειμένου να αυτοπροβληθεί περιφρονεί κάθε έννοια συλλογικότητας, εμφανιζόμενος άλλοτε ως αντιμνημονικός, άλλοτε παραστάτης του κ. Σαμαρά και τώρα πλέον απροκάλυπτα ως ομοτράπεζος της τρόικας.
Περισσότερα…