Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47874

Η καγκελάριος της Γερμανίας αποτελεί την αρχιτέκτονα των Μνημονίων, που ισοπεδώνουν την κοινωνία και υπονομεύουν το μέλλον των παιδιών μας. Η αυριανή της επίσκεψη εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο εκβιασμού του ελληνικού λαού, αλλά και των άλλων ευρωπαϊκών λαών, ώστε να δεχτούν τα σχεδιαζόμενα νέα μέτρα κοινωνικής γενοκτονίας. Για τον λόγο αυτό οι νοσοκομειακοί γιατροί θεωρούν την κ. Μέρκελ ανεπιθύμητη στην Ελλάδα.

Η ΟΕΝΓΕ κηρύσσει σήμερα Τρίτη στάση εργασίας από τις 12 μέχρι το πέρας του ωραρίου και καλεί τους γιατρούς που υπηρετούν σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά ιατρεία της χώρας να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε κάθε πόλη στις 1μμ.


Διαβάστε
: Γ. Δελαστίκ: "επίσκεψη σε κατακτημένη χώρα"

* Βάσει του χουντικού νομοθετικού διατάγματος 794/1971 "Περί δημοσίων συναθροίσεων", λήφθηκε η σημερινή απόφαση της αστυνομίας για απαγόρευση των συγκεντρώσεων. Η απόφαση λήφθηκε ως εξαίρεση του κανόνα του άρθρου 11 του Συντάγματος (ελευθερία συναθροίσεων). Ποτέ από το 1974 δεν έχει εφαρμοστεί αυτή η διάταξη σε τέτοια κλίμακα. Είναι η 1η φορά εδώ και 38 έτη.