Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47875

Χτες ήταν η μεγάλη μέρα των Μερκελίστας, της τριάδας Σαμαράς- Βενιζέλος- Κουβέλης.

Απαγόρευσαν βάναυσα το δικαίωμα του συνέρχεσθε. Και επειδή δεν τους αρκούσε μόνον η απαγόρευση έπνιξαν την Αθήνα στα δακρυγόνα και συνέλαβαν απρόκλητα εκατοντάδες πολίτες –ανάμεσά τους και συναδέλφους γιατρούς- για να δείξουν κατά την επιθεώρηση της κ. Μέρκελ ότι μπορούν ως υποτακτικοί να επιτελούν ακόμα το ρόλο τους.

Αναδύεται όμως η πτωματική δυσοσμία που κάνει και τους τρείς απωθητικούς, ακόμη και στους οπαδούς τους. Μετά τη λίστα Λαγκάρντ ήρθαν οι αποκαλύψεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και επιβεβαίωσαν την αίσθηση ότι η ετούτη η κυβέρνηση λειτουργεί απροκάλυπτα ως Σικελική Μαφία.

Αποκαλύφθηκε πως οι μεγάλες επιχειρήσεις, ανάμεσά τους τηλεοπτικά κανάλια και επιχειρήσεις Τύπου, εξαιρέθηκαν από το χαράτσι για τα ακίνητα, και μάλιστα αναδρομικά (!), με υπουργική απόφαση Βενιζέλου, που ενεργοποιήθηκε επί κυβερνήσεως Σαμαρά..

Κι αυτά συμβαίνουν ενώ ο κ. Κουβέλης υποδύεται την Αριστερά της ..Ευθύνης και η κυρία Σκοπούλη συνιστά στους νοσηλευόμενους ψυχασθενείς να φυτέψουν μπαξέδες για να μην πεθάνουν της πείνας.