Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47912

Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, αυτό το τρίο της συμφοράς, συναγελάζονται και συνομολογούν στα σχέδια καταστροφής της χώρας. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο με χιλιάδες έντιμους ανθρώπους που στήριξαν τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Η έκδηλη απογοήτευση δεν αποτυπώνεται απλά στα πρόσωπα και τις συζητήσεις τους. Εκφράζεται ανοιχτά, με οργή, με δημόσιες τοποθετήσεις πρωτόγνωρες για τον καταγγελτικό τους λόγο, όπως εκείνη του προέδρου της ΔΑΚΕ Ν. Κουτσούκη και στελεχών της ΠΑΣΚΕ στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Η συμπαράταξη των δυνάμεων της αριστεράς εμφανίζεται ως επιτακτική ανάγκη. Δεν είναι δυνατόν να επιμένουμε σε αναίτιους διαχωρισμούς και ατέρμονες αναζητήσεις τη στιγμή που ποδοπατείται η κοινωνία και καταστρέφονται δημόσια αγαθά.

Είναι συνεπώς εξόχως σημαντική η πρωτοβουλία για συμπαράταξη των δυνάμεων της αριστεράς στις Ενώσεις γιατρών της χώρας, την ΕΙΝΑΠ και την ΟΕΝΓΕ και η κοινή εκλογική κάθοδος στις επικείμενες εκλογές της μεγαλύτερης Ένωσης Γιατρών της χώρας που είναι η ΕΙΝΑΠ.

Προσυπογράφοντας οι συνάδελφοι την έκκληση που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα GoPetition (κλικ εδώ)  βοηθούν σημαντικά να σχηματιστεί ένα ευρύ μέτωπο ανατροπής της διαλυτικής κατάστασης που επικρατεί στην υγεία και την κοινωνία.

Ας το κάνουμε. Δεν χρειάζεται περισσότερο από τρία λεπτά και δύο κλικ…